Menu

 
Sponsor
 

Links

Sites met woordenlijsten


woordjesleren.nl Een enorme verzameling lijsten van alle bekende methodes. Zelf lijsten inzenden en overhoren mogelijk, zonder in te moeten loggen.
Worldwide Op deze site zijn de officiële woordenlijsten van Worldwide in Teach2000-formaat te downloaden. Inloggen is helaas verplicht. Zie ook de nieuwsbrief.
Of course! Op deze site zijn de officiële woordenlijsten van Of course! in Teach2000-formaat te downloaden. Inloggen is helaas verplicht. Zie ook de nieuwsbrief.
Na klar! Op deze site zijn de officiële woordenlijsten van Na klar! in Teach2000-formaat te downloaden. Inloggen is helaas verplicht. Zie ook de nieuwsbrief.

Andere gratis overhoorprogramma's


woordjesleren.nl Overhoor jezelf op internet, zonder eerst in te loggen. Met een enorme verzameling lijsten die je zelf kunt inzenden.
Er zijn enige overeenkomsten met Teach2000...
miniTeach Heb je een PDA of telefoon met Windows Mobile? Dan kun je met miniTeach ook onderweg leren!
KVocTrain Een open source overhoorprogramma, geschikt voor Linux. Helaas is dit programma alleen in het Engels beschikbaar. KVocTrain is onderdeel van het KDE Edutainment project.
Pauker Een open source overhoorprogramma, geschikt voor Linux, Apple en Windows. Nadeel: dit programma is ook in het Engels.
Vocabularium Overhoorprogramma speciaal voor Latijn en Grieks (niet te verwarren met Vocatude, een oude variant). Vocabularium werkt met Windows, Apple en Linux. Woordenlijsten (*.voc) kunnen door Teach2000 worden ingelezen.
Overhoringsprogramma Talen Wederom een Windows-applicatie. Met bestanden die in Teach2000 kunnen worden ingelezen.
ProVoc Mac OS X 10.3 of hoger: Gratis overhoorprogramma. Helaas niet in het Nederlands beschikbaar, maar getipt door Apple-gebruikers!
OpenTeacher Overhoorprogramma voor Linux van Milan Boers.
Overhoor De oerversie van het Nederlandse overhoorprogramma, maar nog steeds erg populair. Van Overhoor verschijnen geen updates meer. Zie de productvergelijking Teach2000 en Overhoor.
Wrts Overhoor je woordjes online. Lijsten van Teach2000 kunnen worden geïmporteerd. Wrts is een programma van De Digitale School.
OverhoorJeSuf.nl Ook een online overhoorprogramma. Vragenlijsten kunnen worden gedeeld met andere leden.
eXe - the eLearning XHTML editor Software om oefeningen te maken voor op een website. Opensource.
Hot Potatoes Hot Potatoes is ook software om oefeningen te maken voor op een website. Gratis als je voor een non-profit onderwijsinstelling werkt.

Diversen


Parts of Teach2000 are Open Source Als je zelf aan een overhoorprogramma werkt is het een idee om een import-functie voor vragenlijsten in t2k-formaat te maken. Hier kun je codevoorbeelden downloaden om dit te doen. En mocht je mee willen werken aan de helptekst van Teach2000, staat hier de code.
Teachlendar Moeite met overhoringen plannen? Gebruik de Teachlendar. Hiermee kun je opgeven wanneer je een overhoring hebt, wat je moet leren en je computer bepaalt de rest..
Teach 2000 overhoorscript Op phphulp.nl staat het "Teach 2000 overhoorscript". Hiermee is het mogelijk online overhoringen te maken, op basis van Teach2000-bestanden. Een admin-module staat tot je beschikking voor het uploaden van bestanden. Handig voor docenten!
Benodigd: Enige PHP-kennis of een handige systeembeheerder.
De Teach Hyve Teach2000 is ook actief op Hyves. Nu ja, actief? Zie ook de Forum Hyve.
DutchToday.com Een gratis on-line cursus Nederlands voor Engelstaligen. De digilessen van DutchToday.com worden regelmatig uitgebreid door Dragoman Talen.
Teachdownload.tk Schoolproject. Een site met woordenlijsten van Matthijs, Maarten en Frans.
Dershane.nl Online lessen Turks.
Een nieuw project van Dragoman Talen.

Sponsors


De Digitale School Stichting De Digitale School verzorgt de hosting van de download. Met meer dan 1200 downloads per dag hadden we dit nooit zelf kunnen financieren!
Roadside Sjoerd Huyg van Roadside sponsort hosting van de download op scholieren.be, voor bezoekers uit België.
Overige sponsors Er hebben de afgelopen jaren ontzettend veel mensen meegewerkt aan Teach2000. Velen hebben ideeën gemeld, getest of informatie geleverd. Er zijn artikels geschreven over het programma, anderen hebben gereageerd op artikels waarin Teach2000 werd vergeten.. Veel vermeldingen op websites, bij ouderavonden en in de klas. Teveel om op te noemen. Eigenlijk ben jij ook een sponsor omdat je dit leest en kennelijk interesse hebt voor Teach2000. Dit is niet de plaats voor bedankjes, hiervoor is de about-box, maar toch: Bedankt!
Teach2000 is gratis en dat willen we zo houden. Het is onze bijdrage aan een beter onderwijs. Waardering in de vorm van donaties wordt echter op prijs gesteld!News
14 november 2016
Grote update voor miniTeach
Meer mogelijkheden voor miniTeach voor Windows en Android.
meer..

30 augustus 2014
miniTeach voor Windows
miniTeach is nu ook beschikbaar in de Windows Store.
meer..

28 april 2014
Woordjesleren.nl vernieuwd
De overhoormodule op woordjesleren is vernieuwd. De functionaliteit lijkt nu veel meer op die van Teach2000.
meer..

12 september 2013
miniTeach voor Windows Phone
Overhoor jezelf met miniTeach voor je Windows Phone, haal Teach2000 uit de Windows Phone Store!
meer..

24 juli 2013
miniTeach voor Android
Overhoor jezelf met miniTeach voor Android, haal Teach2000 uit Google Play!
meer..

22 juni 2013
Teach2000 vertaald
Teach2000 is beschikbaar gemaakt in het Servisch.
meer..

Nieuwsarchief
Rss