Proxy configureren

Teach2000 maakt verbinding met internet, bij een online toets en bij het verbinden met Wrts of woordjesleren.nl.

Als je computer is aangesloten op een school- of bedrijfsnetwerk, kan het zijn dat Teach2000 geen directe connectie kan maken met het internet. In dat geval moet een proxy-server worden geconfigureerd.
Dit configureren doe je in het instellingenscherm.

Open dit scherm door in het menu te kiezen voor [Instellingen][Instelingen]. Open de geavanceerde instellingen.
Als je met een proxy-server wilt verbinden, vink je aan 'Configureer proxy-instellingen'.

Voer dan de server in. Deze kun je bij de systeembeheerder opvragen, samen met het poortnummer.
Als ook moet worden ingelogd, vink je dit aan. De netwerklogin moet dan worden opgegeven.