Website genereren

Ook een overhoring op je site? Maak dan van je woordenlijst een online oefening!
Kies hiervoor in het menu voor [Bewerken], [Genereer internetpagina].

Er zijn verschillende overhoringen om uit te kiezen.

De overhoring zoals ook op de website van Teach2000 wordt gebruikt, of een schuifoefening.
Ook kun je kiezen voor een site met een link en een voorbeeld.

Geef de website een titel en vul de andere velden in, als je wilt.

Onderin kun je een lay-out voor de pagina kiezen.

Om de site op te slaan, kies je voor 'Genereren'.

Vervolgens moet de html-pagina op de website worden gezet. Dit heet uploaden.
Gebruik hier bijvoorbeeld het gratis FileZilla voor.

Voor webdesigners: Een eigen lay-out ontwerpen?

Dit kan door een nieuwe cascading style sheet (css) te maken, of die van je website te gebruiken.
Zet dit bestand in de map C:\Program Files\Teach2000\HTML Templates

Dan zal de lay-out verschijnen in het lijstje.

Ondersteuning voor Unicode

De optie 'PHP UTF8-header toevoegen' is toegevoegd om in de header van de pagina aan te geven dat het een UTF8-bestand is. Voorwaarde is wel dat php gebruikt kan worden op de webserver en dat de file de php-extensie krijgt.
<?php
  header("Content-Type:text/html;charset=utf-8");
?>

Meestal is de encoding iso-8859-1 (HTTP 1.1-default). Beter is het echter om de standaard encoding te wijzigen in UTF8.

Link:
w3.org/International/articles/http-charset