Exporteren

Wist je dat woordenlijsten eenvoudig kunnen worden geëxporteerd naar een Excel-file, of naar comma-separated-value (csv)-formaat? Zodat ze kunnen worden bewerkt door andere applicaties?

Kies hiervoor [Bestand][Opslaan als]. En kies dan Excel- of csv-file.

Een andere vorm van exporteren is 'naar geheugen'. Kies hiervoor [Bestand][Exporteer lijst naar geheugen].
De lijst kan nu vanuit het klembord in bijvoorbeeld MS Word, of WinToets (De Rode Planeet) worden geplakt.

Zie ook Exporteren als website.