Importeren

Vragenlijsten kunnen vanuit MS Word en MS Excel worden geïmporteerd in Teach2000, door ze gewoon te plakken in de eenvoudige invoer.
Op deze manier is het ook mogelijk lijsten in te scannen (OCR) en ze naar Teach over te hevelen.

Wist je dat de woordenlijsten gemaakt in het programma 'Overhoor' geopend konden worden in Teach2000?
Voor Wrts en woordjesleren.nl zijn zelfs speciale menu-opties.

Bovengenoemde en andere software is te vinden op het internet:

Overhoor (Efka Soft)
KWordQuiz
Overhoor Jezelf 95 (ABC-EDUCA)
Practise with Charlie (ABC-EDUCA)
BackPack
Vocatout
Himalsoft Dictionary
Overhoringsprogramma Talen