Grammatica en andere rijtjes

De uitgebreide invoer biedt de mogelijkheid voor rijtjes om bijvoorbeeld grammatica in te voeren.
Selecteer hiervoor het vraagtype "Grammatica".

Na selecteren van grammatica worden tien invoervakken zichtbaar, waar tot tien subvragen kunnen worden ingevoerd. Een voorselectie kan gemaakt worden bij "Lijst".

Tijden het invoeren kan het rijtje natuurlijk worden gewijzigd. Dan blijft de wijziging bij die vraag bewaard. Het is ook mogelijk de voorgedefinieerde rijtjes te wijzigen. Dit kan door het bestand ml_dutch.txt_questiontypes.xml uit de installatiemap te bewerken. De grammatica-rijtjes staan onderaan in dit bestand. Een modificatie die voor iedereen handig is kan op het forum worden gepost, waarna deze mogelijk aan de officiële installatie wordt toegevoegd.