Vertaalhulp

Alleen voor de 'Full version':

Voor het gemak is een vertaalhulp ingebouwd. Hiermee is het mogelijk een of meer woorden te vertalen naar een van de volgende talen: Kies voor de vertaalhulp [Bewerken][Vertaalhulp..].

Selecteer de gewenste brontaal en de taal waar het in vertaald moet worden, voeg te vertalen woorden toe en klik op het pijltje.
Het is mogelijk een reeks woorden in een keer om te zetten.

Als je als bron- en als doeltaal dezelfde taal kiest, is het mogelijk om synoniemen te zoeken.

De woorden in de lijst zijn indicatief, ga niet uit van een altijd vlekkeloze vertaling!